x 

Kosár:
Kosár tartalma 0 termék

A forgalmazott idővezérelt (T jelzésű) vagy mennyiségvezérelt (V jelzésű) vízlágyító berendezéseik teljesen felügyeletmentesek mivel a berendezések vezérlését a digitális kijelzésű vezérlőfej automatikusan elvégzi. Kizárólag a tartályban lévő sómennyiséget kell időnként ellenőrizni. Az optimális működés érdekében ajánlott a készüléket 12 havonta szakemberrel ellenőriztetni.


Idővezérelt modell:

A gyanta lemerülése állandó vízfogyasztás mellett kiszámítható és a készüléken beállított ciklusidő leteltével automatikusan elvégzi a gyanta regenerálását. Azonban, ha a vízfogyasztás drasztikusan megnő, előfordulhat, hogy a regenerálásra a beállított időpont előtt lenne szükség, vagy éppen ellenkezőleg, ha a vízfogyasztás lecsökken, a regenerálás csak 1-2 nappal később lenne aktuális. Az idővezérelt tehát a beállított idő alapján végzi a regenerálást.

 

Mennyiségvezérelt modell:

A készülék vezérlőfejében egy áramlásmérő méri az átfolyt víz mennyiségét, ezáltal automatikusan elvégzi a regenerálást, amikor szükségesnek érzi.

 
A készülék helyes kiválasztásához vegye figyelembe a víz keménységét (keménységmérő teszterrel mérhető) és a napi víz felhasználást Sajtószoba/Vízlágyítás –ban jelzett példa alapján, illetve érdeklődjön telefonon.

 

 Ezt a terméket megvásárolhatja webáruházunkban is.

Kapcsolat

Delta-Quality Bt.
2234 Maglód, Pasteur utca 13.
Tel: +36(20)2040320
email: joviz@joviz.hu
website: www.joviz.hu